Most popular

Vi hjälper dig att hitta erbjudanden, rabatter och fynd på nätet. Dreamer: nice bunch of gorgeous asses! Anonymous: He is horny! Massor av erbjudanden på ett ställe. Who needs motivations and goals when..
Read more
Ting å gjre i Las Vegas. 02 av 05, fr du feirer nyttårsaften i Las Vegas, planlegg hele festen fr du drar inn i det ukjente Las Vegas nyttårsaften. Detta vatten har lite..
Read more

Rabatt restaurang scandic


rabatt restaurang scandic

och konferenser för upp till 250 personer samt ställa till med fest i vår festvåning. Buss 76 går alldeles utanför vår entré. Ta tunnelbanan till Gärdet, röd linje från city, så är du här på 10 minuter. Örebro Slott, Behrn Arena, den gamla stadsdelen Wadköping och Stadsparken finns alla inom 5-15 minuters gångavstånd från hotellet. Äventyrsbadet Gustavsvik med Lost City ligger 5 minuters bilfärd från hotellet. Med våra 8 möteslokaler för upp till 180 personer är vi platsen för allt från det lilla mötet, till konferens, event och bankett. Här kan du även äta en härlig hotellfrukost.

Rabatt restaurang scandic
rabatt restaurang scandic

När du bor hos oss har du Örebros sevärdheter precis utanför dörren. För våra yngre besökare finns det lekrum och på sommaren bjuder vi in till barnaktiviteter med t ex tipspromenad och filmstund. Njut av vällagad husmanskost till lunch och middag på hotellets restaurang Mistral. Besök gärna vårt gym och koppla av i bastun. När du bor hos oss, på Gärdet, tar du dig snabbt till Djurgårdens alla sevärdheter som Kaknästornet, Skansen, Wasamuséet, abba The Museum och nöjesparken Gröna Lund. . Avnjut en god middag i vår restaurang eller slå dig ned i baren för ett möte, lättare tilltugg och en god drink. Passa även på att ta en paus och hämta nya krafter i vårt gym, eller ta det lugnt i relaxavdelningen med jacuzzi och bastu.

Rabatt på lensstore, Equestrian stockholm rabattkod, Orientalisk handelskupong rabattkod, Smartphoto rabatt code gutschein,


Sitemap