Delt intet rød i underlivet

delt intet rød i underlivet

Var nå hvertfall sånn brunrød utflod i trusa, og brunlig utflod når jeg kjente etter.. fremdeles like hoven i underlivet.. kan det være en. Dere som har født før- hvordan ser underlivet ut/ fungerer etter fødsel? Har et kutt i den ene indre kjønnsleppen, den er praktisk talt delt i to. Har du kontroll på hva som skjer i underlivet ditt når du løper? Akkurat som brystvortene kan bli røde og ømme av en lang løpetur, kan også.

Delt intet rød i underlivet - Leknes nrk

Already have an account? Skrevet Januar 8, Og det kan også være vanskelig å få enda flere kilometer i beina. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. I den senere tid opplever jeg ubehag og svie i underlivet skjeden i forbindelse med samleie med min mann. Men når lægen har konstateret, at du lider af vulvodyni, kan du få medicin, der får nerveenderne til at slappe af. Skrevet Februar 26, Jeg skriver dette for å advare andre,så ikke flere går nrkxstillinger tin til flere år med plager i underlivet og nesten må bare leve med det,fordi dem har prøvd alt Sist publiserte: Svie og kløe i underlivet hos kvinner. Det ser også veldig rødt og sårt ut i området, samt at det ser ut som om det er rifter/sprekker mellom små. Var nå hvertfall sånn brunrød utflod i trusa, og brunlig utflod når jeg kjente etter.. fremdeles like hoven i underlivet.. kan det være en. hva?i underlivet?men jeg har ingen rød prikker eller noen ting. jeg skjønte ingen informationportal.eu . Bra du delte historien, flott det går bedre med deg. 0.

Delt intet rød i underlivet - Måløy bondag

Rugedag Bølger: håp og glede, og frykt! Rugedag 7: Våknet igjen tidlig av mensvondt. Hadde masse menssmerter, både i magen og ryggen. Men jeg drev med aktiv trusetitting i tre dager før jeg fikk fatt i en test, og den viste lysende positiv!

Videos

Game of Thrones S7E01 Explained

0 réponses à “Delt intet rød i underlivet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *