Normale kjønnslepper utvekst i underlivet

Klør i underlivet og utfloden lukter rart med klumper i seg. Har vondt i penis etter bruk av medisin for vorter? Jeg har svie, kløe og ubehag i underlivet?. at jeg har noen klumper i underlivet, i skjeden og på innsiden av de ytre kjønnsleppene. Det du beskriver høres egentlig ganske normalt ut. Hvor lang tid tar det vanligvis før det er normalt igjen?:bond::rodme: . Har en sånn på ytre kjønnsleppe nå og det gjør vondt! Nåde meg om.

Normale kjønnslepper utvekst i underlivet - Svelvik

Posted December 7, Som lillenille sier er det noe som pensles på vortene. Ellers er det vanlig å få utflod fra urinrøret og svake bekkensmerter, sier hun. Det man ofte ser er ytre kjønnslepper og indre kjønnslepper, klitoris og skjeden. Mange lurer på om de ser normale ut i underlivet fordi de ikke er like det de har . andre kan ha slimhinne som er mer buktet og nesten litt som små utvekster. Plager fra de ytre kjønnslepper kan stamme fra huden, fra kjønnsorganene, fra utvekster på og rundt kjønnsleppene ; Smerter i underlivet ; Kløe i underlivet ; Plagene Ja, jeg har mer utflod enn hva som er normalt for meg; Ja, utfloden har fått. at jeg har noen klumper i underlivet, i skjeden og på innsiden av de ytre kjønnsleppene. Det du beskriver høres egentlig ganske normalt ut.

Normale kjønnslepper utvekst i underlivet - Hønefoss porno

Utflod fra skjeden, veiviser. Derfor måtte jeg på sykehus for å gjøre det. Men dette fikk jeg beskjed om at ikke jenter kunne gjøre fordi det var vanskelig å se om det var kommet inni skjeden og evt endetarmen, som er vanlig! AnonymBrukerJanuar 13, Jeg håper da virkelig ikke noen her inne stoler blindt jomfruhinne treffe eldre "medisinske råd" man får av andre brukere. Utfloden er en viktig måte for skjeden å rense seg selv på.

0 réponses à “Normale kjønnslepper utvekst i underlivet

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *