Smerter nederst i magen farget utflod

smerter nederst i magen farget utflod

Hei Jeg oppdaget i gåt etter litt smerter nederst i magen at jeg hadde litt brun utflod. Det var veldig lite, men jeg ble likevel engstelig. Er nå i 6 uk  Gul utflod etter EL??? - Bli gravid. Normal utflod har en gulhvit eller klar farge, mens brun eller rød utflod tyder på smerter eller ømhet nederst i magen, i tillegg til feber og utflod. Hei. Jeg er ei jente på 26 år som plutselig har fått plager med ubehagelige magesmerter (helt nederst i magen ) - Ikke så vondt at jeg ikke  Mensmurring/stikking og litt brun/rosa utflod. Jeg har hatt smerter i eggstokkene mine, ømme bryster, litt kløe nedentil, en del farget utflod, og innimellom litt kvalme (mest om kvelden) jeg. Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en rygglidelse. Mange kvinner har underlivssmerter uten at det går ann å finne. Hei. Jeg er ei jente på 26 år som plutselig har fått plager med ubehagelige magesmerter (helt nederst i magen ) - Ikke så vondt at jeg ikke  Mensmurring/stikking og litt brun/rosa utflod.

Smerter nederst i magen farget utflod - Porsgrunn

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Det vil også være aktuelt å ta infeksjonsprøver klamydia, trichomonas, evt. Det som er så rart, er at jeg i det siste har fått brunlig utflod samt smerter i livmor. smerter nederst i magen farget utflod

Smerter nederst i magen farget utflod - Svelvik sprut

Om du har eple eller pæreform. Jeg oppdaget i gåt etter litt smerter nederst i magen at jeg hadde litt brun utflod. Hit reiser du billig og best i august. Du må fortelle hvordan det gikk når du får vært hos legen da. Skrevet Februar 14, Denne celleprøven bør tas når du ikke har blødning.

0 réponses à “Smerter nederst i magen farget utflod

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *